El destí del Banc d'Espanya

Blocaires, més punts per tal que Tarragona aconsegueixi ser capital de la cultura europea el 2016. L’edifici del Banc d’Espanya, tancat des del 2003, amb una mica de sort obrirà les seves portes el 2011. Ho farà com a centre d’informació turística. Així ho afirmava a principis d’octubre el regidor de Promoció Econòmica al consistori tarragoní, Sergi de los Rios.

Sí, els nostres estimats turistes gaudiran d’un edifici com el del Banc d’Espanya, cèntric i espaiós. Ara que la cultura està de moda en la nostra ciutat, una mica d’ajuda no aniria pas malament. Potser es podria haver optat per una altra alternativa.Un edifici com aquest bé podria convertir-se en un teatre, una biblioteca o un cinema. Aquesta és una opinió personal, però pel que vaig sentit, també compartida per diversos partits polítics de la ciutat o per la ciutadania.

Des del pati Jaume I ha pogut parlar amb el regidor de CiU a Tarragona, Jordi Sendra, qui ha fet una valoració al respecte: "No volem oficines turístiques. Ha de ser un edifici perquè en gaudeixin els ciutadans de Tarragona. Em sembla molt bé que vinguin els turistes i estiguin ben informats, però no en un edifici que ha d'estar destinat a la cultura i per la cultura de Tarragona".

I la meva pregunta és: No existeixen altres edificis a la ciutat per emplaçar-hi unes oficines de turisme? Seria greu la cosa.

Foto: L'edifici del Banc d'Espanya de Tarragona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada