No farem de l'aeroport una batalla territorial

El debat sobre quin nom ha de portar l'actual "Aeroport de Reus" continua damunt de la taula. Sembla que aquest és un bon tema per alimentar la típica batalla territorial, Tarragona versus Reus, tot i que les dues ciutats implicades assegurin no voler entrar en disputes territorials.

La societat civil reusenca s'ha unit en la plataforma "Tots som capital". Pretenen acabar amb el debat i lluitar conjuntament pel territori. El mateix missatge s'envia des del consistori tarragoní. Avui la portaveu del govern, Begoña Floria, ha assegurat que la proposta de Tarragona és en benefici territorial i no pas municipal. Floria ha volgut recordar que en cap cas "mai" s'ha demanat treure el nom de Reus a l'aeroport. "Qui no ho entengui, és el seu problema", així de contundent s'ha mostrat.

És possible que Tarragona i Reus arribin a un acord en aquest tema? Jo crec que la resposta és ben clara. Reus no acceptarà un canvi de nom. Tarragona no deixarà de lliutar per la seva capitalitat. Per tant, deicideixi el que decideixi AENA, algú ho trobarà malament.


Foto: Interior Aeroport de reus.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre los muchos e inútiles pasatiempos del ser humano están los de mirarse el ombligo y enzarzarse en discusiones que no llevan a ninguna parte y que no benefician a nadie. Con en asunto del nombre del aeropuerto, se consigue reunir dos de ellos.
Personalmente, me importa bien poco cómo se llame el aeropuerto mientras todos los ciudadanos podamos disfrutar de uno; sea cual sea su nombre. Como bien dices en tu post, siempre habrá quien lo encuentre mal; asi que, qué más da cómo se llame mientras tengamos uno.

Noelia Silvero ha dit...

Muy de acuerdo contigo! Igual con el tema de la Vegueria! Son debates inútiles! Hay cosas más importantes que debe tratar un equipo de gobierno. ;)

Publica un comentari a l'entrada