Primer l'Aeroport, ara la Vegueria!

Fa un dies el debat girava entorn al nom que ha de tenir l'actual "Aeroport de Reus". Ara el debat està en la vegueria. El tema és "Vegueria del Camp de Tarragona" o "Vegueria de Tarragona"? Últimament posar nom sembla una missió impossible! L'Ajuntament de Tarragona pretén demostrar i deixar ben clar qui és capital i qui no.

Aquesta setmana l'hem començat forts. Tots els grups polítics del Palau Municipal s'han unit i han signat un manifest en el qual defensen el nom de "Vegueria de Tarragona". De moment, la ciutat veïna de Reus no s'ha pronunciat al respecte, segurament sigui qüestió de dies.

Qui sí s'ha posicionat ha estat el Delegat del Govern de Tarragona, Xavier Sabaté. Des del pati Jaume I ha assistit avui a una roda de premsa on el delegat ha fet una crida al "seny en detriment de la rauxa", amb l'objectiu de superar els localismes. Sabaté ha demanat que el debat sobre la vegueria s'ajorni fins a principis de la legislatura vinent, per evitar així 'ser esclaus de les urgències partidàries'.

Foto: Tots els grups polítics de Tarragona defensen la capitalitat de Tarragona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada